Duyuru Arşivi

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Topluluğu (DETT) ‘nun 15.11.2018 tarihinde Tekstil Mühendisliği bölümü T102 nolu derslikte saat 13:00’da 2018-2019 öğretim yılı Genel Kurulıu yapılacaktır. Çoğunluğun sağlanamaması halinde 22.11.2018 tarihinde tekrar Genel Kurul yapılacaktır. Bilgilerinize sunarım.

“7. Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi”

Bölümümüze yeni katılan öğrencilerin dikkatine!

Bölümümüz tarafından her yıl düzenlenen “Bitirme Projeleri” sergisi bu yıl 04.06.2018 tarihinde düzenlenmiştir. Program detayları için tıklayınız

Öğrencilerimizin Dikkatine!!! Dekanlık tarafından staj başvuru ve kabul formu yenilenmiştir. Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin 3 nüsha halinde hazırlanan staj başvuru ve kabul formlarını 29.05.82018 tarihine kadar Bölüm Staj Komisyonuna iletmesi geriletmektedir. daha önceden staj yeri ayarlayanların da yeni formu doldurup imzalatmaları gerekmektedir. Yenilenen Staj başvuru ve Kabul formuna ulaşmak için tıklayınız.

Bölümümüz Araştırma Görevlilerinden Çetin AKA Bursa’da düzenlenen X. Uluslararası AR-GE Proje Pazarında “İğnesiz Elektrolif Çekim Makinası Üretimi ve Uygulama Alanlarının Araştırılması” isimli projesi ile yüksek lisans tez konusu kategorisinde birincilik ödülünü almıştır.

Fakültemiz bünyesinde düzenlenen 6. Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında Badminton, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Satranç ve Voleybol Bölüm Takımlarımız oluşturulacaktır. 11 Ekim Çarşamba gününe kadar katılmak isteyen öğrencilerimiz Bölüm Başkanlığı Sekreterliğinde bulunan ilgili branşlara ait listelere isimlerini yazdırabilir.

2016- 2017 öğretim yılı Atölye stajına müracaat eden öğrencilerin gruplara ayrılmış listesi yayınlanmıştır.

09.06.2017 tarihinde, Taypa Grup yöneticileri bölümümüze denim üretimi ve sektörü hakkında tanıtım toplantısı düzenlemiştir.

Bahar dönemi bitirme projesi sergisi 19 Haziran 2017 tarihinde, bölümümüzün 1. katında gerçekleştirilecektir.

Bitirme projeleri sunumları 19- 21 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bölüm başkan yardımcılarımızdan Doç. Dr. Gülseren Karabay ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Erkan 25.05.2017 tarihinde, Romanya Oradea şehrinde bulunan Oradea Üniversitesi Tekstil ve Deri Fakültesi’ ne ziyarette bulunmuşlardır.

2017/2018 Eğitim- Öğretim yılı Yüksek Lisans/ Doktora öğretimine alınacak olan öğrencilerin başvuru işlemleri detayları DEU Fen Bilimleri Enstitüsü internet sayfasında ilan edilmiştir. Başvuru işlemleri için tıklayınız.

17.05.2017 tarihinde, DEU Tekstil Mühendisliği Bölümü’ nde Kariyer Günü düzenlenmiştir.